CONTACT

Contact Joke de Haan by Paulissimo DSC_3598

Graag drink ik vrijblijvend met u een kop koffie om te kijken of ik een bijdrage kan leveren aan uw vraagstuk.
Bij regie- en adviesvragen kom ik met alle plezier naar u toe, bij coachingsvragen spreek ik liever af op een neutrale locatie waar privacy gewaarborgd is.
Wanneer de kennismaking naar méér smaakt, kunnen we afspraken maken over de aanpak, het gewenste resultaat en de daarbij behorende tarieven.

» Lees meer..

Bij de start neem ik graag de tijd om de opdracht, de opdrachtgever, de context en de voorwaarden waaronder de opdracht kan plaatsvinden duidelijk in kaart te brengen. Daarbij zullen vragen beantwoord worden als: wie zijn de interne samenwerkingspartners, wat zijn beschikbare budgetten en wanneer en hoe vinden terugkoppelingsmomenten plaats.

De investering in deze startfase, zo is mijn ervaring, zorgt ervoor dat het hele traject prettiger en efficiënter kan worden doorlopen.

Bij een mediation opdracht gelden de spelregels van de Mediators federatie Nederland [link: www.mfnregister.nl] en kan het eerste gesprek telefonisch plaatsvinden.

In voorkomende gevallen kan het nodig zijn andere deskundigen uit te nodigen. Dit gebeurt altijd in overleg met u als opdrachtgever.

» Lees minder..

Een eerste afspraak is zo gemaakt; bel of mail me: info@jokedehaan.nl | 06 547 674 15

 

Reacties gesloten