Wie ben ik

Ik ben een vrouw die gelooft in verantwoordelijk handelen, in relatie zijn en blijven, in een maatschappelijke context voor ogen houden èn in de creatieve kracht van confrontaties.

Mijn professionele kennis en vaardigheden ontwikkelden zich tijdens mijn studie Organisatiesociologie, mijn opleiding tot coach bij de School voor Coaching en mijn opleiding tot mediator bij de School voor Mediation en opleiding opleiding tot Stresscounsellor bij Sonneveldt.

Maar de grootste leerschool is natuurlijk het leven zelf. Ik was reisleider, eindredacteur, HR manager, organisatieadviseur, afdelingsmanager, programmamanager, projectleider, coach, filmregisseur, actrice, strategisch directie-en bestuursadviseur, discussieleider, pleegmoeder en mantelzorger.
Ik heb veel gezien, veel gehoord, veel gelachen en ook gehuild.

Reacties gesloten