Wie ben ik

wie ben ik Joke de Haan by Paulissimo - 13 - versie 2

Ik ben een vrouw die gelooft in verantwoordelijk handelen, in relatie zijn en blijven, in een maatschappelijke context voor ogen houden èn in de creatieve kracht van confrontaties.

» Lees meer..

Mijn professionele kennis en vaardigheden ontwikkelden zich tijdens mijn studie Organisatiesociologie, mijn opleiding tot coach bij de School voor Coaching en mijn opleiding tot mediator bij de School voor Mediation en andere cursussen en workshops. Maar de grootste leerschool is natuurlijk het leven zelf. Ik was reisleider, eindredacteur, HR manager, organisatieadviseur, afdelingsmanager, programmamanager, projectleider, coach, filmregisseur, actrice, strategisch directie-en bestuursadviseur, discussieleider, pleegmoeder en mantelzorger.
Ik heb veel gezien, veel gehoord, veel gelachen en ook gehuild.
Op dit punt in mijn leven zoek ik graag de afwisseling van zinvol werken, ervaringen delen en in vrijheid het leven verkennen. Nog meer dan vroeger vind ik het nu leuk mijn kennis en ervaring te delen met jongere mensen en mij te laten inspireren door hun scherpzinnige onbevangenheid.

» Lees minder..

Reacties gesloten